Ser du stjärnan i det blå ? Ja den lyser för oss 2 ♥

Hej , Igår och idag har varit en av dom bästa dagarna i mitt liv ! Igår så åkte jag på stan med philip , alexander & annie , först gick vi på mcDonalds och sen på palt och då fick jag välja avslutnings kläder till alex ! Sen gick vi på moyo för att philip skulle titta på longboards och då passade jag o annie på att testa massa fula kepsar och skratta lite ! Sen gick vi på barista och köpte nån jävla äcklig Jordgubbs smoothie , Köp den fan aldrig ! Smakade allmänt piss ..Sen så skulle annie åka hem så då Var jag kvar på stan en stund med dom sen åkte vi hem i philips cab och då hade vi lite kul igen , När jag kom hem så skulle jag åka på bingo med mamma och då vann jag 700 spänn (y)' .
Sen kom min skolavslutnings klänning igår ochså ! Idag så hade jag askul med philip på skolan  . Efter skolan så gick jag till stallet och sen några timmar senare så red jag ! Vi hoppade idag , var väl lite najz bajs där då , Sen så hade min hårförlängning kommit idag ochså , så imorgon ska jag färga håret och sen åker jag på dressyrträning !
Nu ska jag ta och sova så jag e lite pigg imorn !
Nu kommer det lite söta bilder på philip !
Haha sweeties ! Love U

New Bitch in tha town :')

Hej , Ja jag tröttnade på min förra blogg så jag har en här ist ! Jag heter ida forsberg och kommer från sundsvall , Jag har en pojkvän som jag älskar fett mycket  som heter philip darefelt , jag går på matfors skola och jag har 2 hundar , Tänkte inte skriva nåt långt eftersom jag måste fixa lite med headern osv ! Bara att fråga på om ni har funderingar !

Välkommen till min nya blogg!