don't live faster than your angels can fly ♥

Helloh! jag har inte bloggat p.g.a en sak som har hänt och det har strulat lite hit och dit .. Ja min älskade Maja har fixat lite på bloggen också, LÄS hennes blogg !!
Ja jag har inte gjort så mycket på lovet , har varit i stockholm sen har jag mest varit med kompisar ! men jag ska nog hitta på en massa ! Som på måndag blir det gatufesten med bästa lina och bella ! sen på onsdag så går jag med philip , lollo , alex ! kul , på måndag (samma dag som gatufesten) tältar jag med Lina,bella,philip,alex & lollo :')
 

Nu ska jag ta och göra lite nytta och äta lite , puss ♥
 
http://majabirkemose.blogg.se/
http://majabirkemose.blogg.se/
http://majabirkemose.blogg.se/
http://majabirkemose.blogg.se/
http://majabirkemose.blogg.se/
http://majabirkemose.blogg.se/
http://majabirkemose.blogg.se/
 ♥

Facebook Grejjs :')

Johanna Edlund Söderberg:Jätte nära vän , älskardej♥

Emma Larsson:känner inte så bra , har spelat fotboll med dig !

Malin Svedin:känner inte så bra , säkert snäll !

Philip Darefelt:Pojkvän,Älskardej♥

Crystal Knafelc:Parallellklass,jätte gullig och snäll !

Linnea Berglund:bästavän,betyder allt !♥

Fanny Hedmark:jätte fin,känner inte så bra

Sanna Boholm:vem är du?:o

Marcus Broden:känner inte

Eddie Svedin:snäll,rolig,söt !

Liam Skoknes:känner sådär , snygg !

Elias Silwfalk:känner inte ,säkert väldigt snäll C:

Alva Sten:jätte söt , snygging!♥

Razan Sammarsson:jätte fin , bra på att sjunga! :)

Maja Birkemose:känner typ inte .

John Johansson:vem är du?

Karin Persson:gått i samma klass , grymmast !

Elin Wallgren Höglin:snackat mest på facebook , fast mycket på skolan ! saknar dej♥

Vilma jansson:känner inte

Lina Lyxell:Min älskling,bästavän,syster ,ALLT ! Love U ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥



Bestman-Maskinen ♥

hej , är typ klar med allt tills på fredag då vi slutar skolan , kärlek till det . Idag hade vi klassens dag och då var vi på torkarlsberget här i matfors och våran lärare hade köpt godis och chips för 600 spänn♥♥♥♥♥♥♥♥orkade inte ens med maten , älskar när hela klassen är samlad och alla är så snälla och gulliga , när vi sitter i klassrummet så känns det som att vi har olika läger men så är det verkligen inte , när hela klassen är samlad så känns det att vi är som en familj , Aja nog om det .Imorgon är det nationaldagen och jag ska leda hästar i 1 timme , dö ... Sen ska jag väl umgås med älsklingen och mysa lite ! Nu kommer det nog en bild om min dator inte är så dryg som den bruka va .
puss !

Don't let the music end

Hej . Det är Rätt så mycket nu så jag har inte orkat bloggat bokstavligen , Idag så sov jag bort typ hela dan sen gjorde jag slutprovet i gröntkort kursen så nu får jag åka och hopptävla ! Sen drog jag hem till ebba och vi drog vidare till spice och tjocka pizza och sen drog vi hem till mig och hämtade pengar och drog vidare på ica , när jag skulle betala så var min 100-lapp BORTA ? Då fick jag leta igenom hela ica och tillslut hittade jag den på golvet så då kunde jag köpa allt , sen åkte vi hem till ebba igen och checkade paranormal activity 3 , Ebba låg på mej för att hon var så sjukt rädd , har typ kommit hem för ett tag sen och nu snackar jag med världens bästa maya !Ska va med henne nåt till veckan och bara mysa ! Skolavslutning på fredag ! Fett nice . PÅ lördag ska jag hopptävla ! imorgon ska jag va med philip , Aaja måste fokusera lite på maya nu ! Hejdå :') Jag och annie bjuder på en söt liten bild ! :)